10 Ενδείξεις ότι Δεν Είναι Πραγματικά Ερωτευμένος, αλλά απλώς Βολεμένος

Οι Άνθρωποι με Αυτά τα 8 Χαρακτηριστικά Προσωπικότητας Δεν Θα σου Ραγίσουν την Καρδιά
Αν αναρωτιέσαι για το αν ο σύντροφός σου είναι ερωτευμένος μαζί σου, έχεις ήδη μία ένδειξη ότι κάτι μπορεί να μην πάει καλά! Φυσικά αυτό μπορεί να είναι μία δική σου ανασφάλεια ή φόβος και να μην ισχύει κάτι τέτοιο. Συχνά όμως, όταν το ένστικτο μίας γυναίκας της λέει να προσέξει και ότι ο σύντροφός της δεν είναι τόσο ερωτευμένος όσο η ίδια θέλει να πιστέψει, καλό είναι να λάβει σοβαρά όλες τις ενδείξεις για να καταλήξει στο αν ο άλλος είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί της ή αν απλώς βολεύεται στη σχέση.

Ναι, ο έρωτας είναι ένα υπέροχο συναίσθημα, αλλά δεν μπορείς να το δημιουργήσεις με το ζόρι!

Αν λοιπόν είσαι με κάποιον και διαρκώς αναρωτιέσαι για το τι σχέση έχετε και που θα οδηγηθεί, πρόσεξε για τα παρακάτω δέκα σημάδια που δείχνουν ότι μένει στη σχέση σας γιατί είναι βολεμένος μαζί σου, αλλά όχι απαραιτήτως ερωτευμένος:

1. Πάντα είναι απασχολημένος με κάτι

Συνέχεια είναι απασχολημένος με τη δουλειά, τους φίλους, τα χόμπι, τα ενδιαφέροντά του. συνέχεια ασχολείται με κάτι άλλο. Και δεν είσαι η προτεραιότητα του. Δεν σου αφιερώνει αρκετό χρόνο και δε φαίνεται να τον πειράζει αυτό ή να προσπαθεί να βρει χρόνο και για εσάς τους δύο σαν ζευγάρι.

2. Δε σε έχει συστήσει στην οικογένεια ή τους φίλους του

Αναβάλλει τη συζήτηση για το πότε θα σε γνωρίσει στην οικογένειά του. Ακόμα και τα αδέρφια του δεν γνωρίζουν την ύπαρξη σου! Ίσως σε έχει γνωρίσει στους φίλους του, αλλά σαν μία φίλη και όχι σαν την «αγάπη» του ή τη σχέση του. Νιώθεις ότι δε δίνει αρκετή σημασία στο γεγονός ότι είστε ζευγάρι.

3. Ακυρώνει τα σχέδια σας συχνά

Ενώ έχετε σχέδια να κάνετε κάτι οι δυο σας ή με φίλους, σε «ρίχνει» και ακυρώνει την τελευταία στιγμή γιατί κάτι του προέκυψε. Αυτό το κάτι πάντως δεν έχει σχέση με τη δουλειά του! Η αλήθεια είναι ότι διαπιστώνεις ότι προτιμάει τους φίλους του και τα ενδιαφέροντά του και εσένα σε βλέπει όταν του μένει χρόνος από τα άλλα δύο. Οι Άνθρωποι με Αυτά τα 8 Χαρακτηριστικά Προσωπικότητας Δεν Θα σου Ραγίσουν την Καρδιά

4. Εσύ κανονίζεις τι θα κάνετε

Δε φαίνεται να βάζει χρόνο ή ενέργεια στο τι θα κάνετε μαζί, οπότε όλο το βάρος του τι θα κάνετε ως ζευγάρι πέφτει σε εσένα.

5. Στέλνει μηνύματα, αλλά δεν παίρνει τηλέφωνο

Αυτό είναι μία ένδειξη ότι κάνει το λιγότερο δυνατό στον τομέα της επικοινωνίας. Τα μηνύματα είναι σύντομα και χρηστικά, όπως η σχέση σας: τι πρέπει να γίνει, αλλά χωρίς συναίσθημα και χωρίς μεγάλη επένδυση από τη μεριά του.

6. Δεν κάνετε μελλοντικά σχέδια μαζί

Μπορεί να περνάτε όμορφα μαζί και να έχετε μία καλή σχέση, αλλά όταν έρθει η ώρα να κάνετε το οποιοδήποτε σχέδιο για το μέλλον, αυτός αλλάζει τη συζήτηση! Είτε θα μιλήσει για τα δικά του πλάνα, πχ. στον εργασιακό του τομέα, είτε θα πει για κάτι που επιθυμεί να κάνει ή να συμβεί στο μέλλον, χωρίς όμως να βάλει και εσένα στα σχέδια του. Μπορεί μάλιστα να σου πει να μη βιάζεσαι ή να μη σκέφτεσαι τόσο μελλοντικά, αν πχ. τον ρωτήσεις για κάτι «αθώο», όπως καλοκαιρινές διακοπές μαζί του.

7. Διατηρεί επαφές με τις πρώην του

Και δεν εννοώ ότι τις θυμάται στην ονομαστική τους γιορτή και τους στέλνει ένα τυπικό «χρόνια πολλά». Είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τις πρώην του: είναι δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους κάνει πολλά λάικ και σχόλια στις αναρτήσεις τους, παρακολουθεί αν και οι πρώην του ασχολούνται διαδικτυακά με τις δικές του αναρτήσεις, μιλάνε μέσα από τα social media, αλλά και με μηνύματα ή τηλεφωνικά. Ανακαλύπτεις ότι βρίσκονται και για καφέ ή ποτό οι δυο τους, χωρίς να σου το έχει πει και χωρίς να είναι με μεγαλύτερη παρέα. Αν ο σύντροφος σου θέλει μία σοβαρή σχέση μαζί σου, η ενέργειά του θα πρέπει να είναι στο να δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση μαζί και όχι να κρατάει επαφές με τις πρώην του. Αυτό ακούγεται περισσότερο σαν να κρατάει καβάντζα, παρά σαν να κρατάει μία απλή κοινωνική επαφή.

8. Αποφεύγει να είναι τρυφερός μαζί σου όταν είστε έξω

Δε θα σε αγκαλιάσει, δε θα προχωρήσετε χέρι-χέρι, δε θα σε φιλήσει αν είστε έξω και περπατάτε μαζί ή είστε με την παρέα του. Αν σας δει κάποιος τρίτος, δίνετε περισσότερο την εντύπωση δύο γνωστών ή φίλων, αλλά όχι την εντύπωση ότι είστε ζευγάρι.

9. Δε σου ανοίγεται

Ναι, συζητάτε για διάφορα, γελάτε, έχει χιούμορ, κουβεντιάζετε και σίγουρα δεν κάθεστε σιωπηλοί όταν είστε μαζί. Ποιο είναι το περιεχόμενο το συζητήσεων σας, όμως; αν προσέξεις δε σου μιλάει για το παρελθόν του, ούτε για τις πρώην του, ούτε για την οικογένειά του, ούτε για τα παιδικά ή τα εφηβικά του χρόνια. Με δυο λόγια δεν σου ανοίγει την ψυχή του. Η συζήτηση παραμένει πάντα επικεντρωμένη στο εδώ-και-τώρα, στο σήμερα και δεν περιλαμβάνει τα συναισθήματα και τις εμπειρίες του από το παρελθόν, αλλά ούτε και τα μελλοντικά του σχέδια μαζί σου.

10. Σε ξέρει επιφανειακά

Δεν ξέρει τι άνθρωπος είσαι, στ’ αλήθεια. Όπως δεν σου ανοίγεται ο ίδιος, έτσι δεν ενδιαφέρεται να μάθει για εσένα: ποια είσαι, πώς ήταν οι εμπειρίες σου στην παιδική σου ηλικία, ποια είναι η οικογένειά σου, τι σκοπεύεις να κάνεις στο μέλλον, κοκ. Τον νοιάζει να περνάτε χρόνο μαζί όπως αυτός θέλει, αλλά στην πραγματικότητα δε σου δείχνει τον σεβασμό που αξίζεις.
Ψάχνεις τη σχέση που σου αξίζει; Να βρεις τον άνθρωπό σου;
Στο βιβλίο Σχεσεις: Βρες τον άνθρωπο που ονειρεύεσαι δείχνω µε απλό τρόπο και συγκεκριµένα βήµατα πώς να ξεκινήσεις να γνωρίζεις ανθρώπους και να ξεκινήσεις να βγαίνεις ραντεβού, µέχρι να βρεις το κατάλληλο άτοµο. Μην περιµένεις, κάνε το πρώτο βήµα για να βρεις τη σχέση που σου αξίζει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *