Εννέα Αρχαίοι Έλληνες Φιλόσοφοι σου Δείχνουν τον Δρόμο για την Ευτυχία

Εννέα Αρχαίοι Φιλόσοφοι σου Δείχνουν το Δρόμο για την Ευτυχία

Το πνεύµα της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας λάµπει και σήµερα στο παγκόσµιο πνευµατικό στερέωµα. Οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι εξακολουθούν να είναι επίκαιροι και οι συµβουλές τους σοφές και έγκυρες. Η αρχαία ελληνική φιλοσοφία µας δείχνει το δρόµο στα µεγάλα ερωτήµατα της σύγχρονης ζωής.

Αν λοιπόν έχεις δυσκολίες, αν περνάς µία φάση της ζωής σου που δεν είναι εύκολη, αν νιώθεις ότι πιέζεσαι από παντού, αν πέρασες ή περνάς κάποια κρίση τώρα, αν επιθυµείς να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, αν επιθυµείς να σταθείς γερά στα πόδια σου στον επαγγελµατικό ή κοινωνικό σου χώρο και, γενικότερα, αν αναρωτιέσαι τι χρειάζεται να κάνεις για να γίνει η ζωή σου καλύτερη…

Εννέα αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι σου δίνουν τις απαντήσεις! Ο Πλάτων, ο Σωκράτης, ο Αριστοτέλης, ο Επίκουρος και άλλοι σπουδαίοι φιλόσοφοι σου δείχνουν τον δρόµο για την ευτυχία µέσα από το απόσταγµα της σοφίας τους. Αναλύω την κάθε αρχαία συµβουλή µε βάση τα σύγχρονα επιστηµονικά δεδοµένα και σου δίνω συγκεκριµένες συµβουλές για το πώς να κατακτήσεις την ευτυχία στην καθηµερινότητά σου.

Χωρίς σχόλια