17 Ενδείξεις ότι Θέλει να Κάνει Σχέση Μαζί σου

Σε προηγούμενο άρθρο μου παρουσίασα τα 15 σημάδια που δείχνουν αν αρέσεις σε έναν άντρα, αλλά ταυτόχρονα αυτός δε θέλει να κάνει σχέση μαζί σου. Εδώ θα σου παρουσιάσω τα 17 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι με κάποιον που θέλει να κάνει μαζί σου σχέση, ακόμα και αν δεν σου το έχει πει ξεκάθαρα. Έτσι, αν είσαι «καμένη» από προηγούμενη κακή σχέση, μη βιαστείς να φύγεις και από αυτή τη σχέση, αν δεις τις παρακάτω ενδείξεις.

1. Έχετε καλή επικοινωνία

Η επικοινωνία σας είναι καλή και δε νιώθεις ότι μόνο εσύ προσπαθείς. Και αυτός σου στέλνει μηνύματα, στο κινητό ή στα σόσιαλ μίντια, αλλά και σου τηλεφωνεί. Σε γενικές γραμμές δεν αργεί να σου απαντήσει και έχεις την αίσθηση ότι δεν παίζει παιχνίδια- π.χ., δε μπορεί να απαντήσει γιατί είναι στη δουλειά και όχι για να σε τεστάρει.

2. Βγαίνετε μαζί ραντεβού με σταθερή συχνότητα

Άλλο σημαντικό στοιχείο! Δε σε κρατάει «κρυμμένη» στο σπίτι, βγαίνετε δημοσίως και κάνετε πράγματα μαζί σαν ζευγάρι.

3. Σε συστήνει ως «η κοπέλα μου»

Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, περίπου 4-6 εβδομάδες αρχίζει να σε συστήνει στους φίλους και τα αδέρφια του ως «η κοπέλα μου», «το κορίτσι μου», «η σύντροφός μου» ή κάτι ανάλογο, που δείχνει ότι βλέπει τη σχέση σας ως σχέση και όχι ως απλή ερωτική συνεύρεση.

4. Σου ζητάει να πάτε κάπου μαζί το σαββατοκύριακο

Θέλει να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί σου και δε φοβάται ότι δεν θα είναι καλά αν είστε μαζί τόσες ώρες! Έτσι επενδύει στο να γνωριστείτε καλύτερα και στην ίδια σας τη σχέση.

5. Αρχίζει να σου μιλάει για σοβαρά θέματα

Κάνει συζητήσεις σχετικά με ζητήματα που τον απασχολούν, ζητάει τη γνώμη σου και το πώς εσύ βλέπεις την κατάσταση. Έχεις την αίσθηση ότι δεν σου μιλάει μόνο και μόνο για να αποφορτιστεί, αλλά επειδή πραγματικά σε εμπιστεύεται σαν άνθρωπο και βασίζεται στην κρίση σου.

6. Σε ρωτάει πώς ήταν η μέρα σου

Τον ενδιαφέρει η ζωή σου, το πώς περνάς, το πώς ήταν η μέρα σου, το πώς είναι η καθημερινότητά σου. Δεν σου κάνει αυτή την ερώτηση απλώς για να την κάνει έτσι τυπικά, αλλά το εννοεί και δείχνει ενδιαφέρον. Πιθανότατα σου κάνει και διευκρινιστικές ερωτήσεις ή σχόλια σε αυτά που απαντάς. Δε σου δίνει την αίσθηση ότι σου κάνει ανάκριση, αλλά ότι ενδιαφέρεται για εσένα. Αντίστοιχα, σου περιγράφει και αυτός τη μέρα του.

ευτυχισμένο ζευγάρι

 

7. Ενδιαφέρεται για την ευτυχία σου

Ξέρει τι σου δίνει χαρά και ευχαρίστηση και σου λέει με λόγια ή σου δείχνει με πράξεις ότι θέλει να είσαι χαρούμενη και ευτυχισμένη.

8. Κάνει όμορφα πράγματα για εσένα

Κάνει όμορφα πράγματα για εσένα, πράγματα που έχουν νόημα και προσωπική αξία και δεν είναι τυπικά. Θα σου στείλει ένα γλυκό μήνυμα καλημέρας ή ένα αστείο μέσα στη μέρα σου, θα σου κόψει ένα λουλούδι από τη γλάστρα του, θα σου κάνει ένα κομπλιμάν. Θα σε κάνει να χαμογελάσεις.

9. Εκφράζει τα συναισθήματά του, αν και μπορεί να μην πει το «Σ’ αγαπώ»

Μην κολλήσεις στο «μα δε μου είπε το σ’ αγαπώ, άρα δε με αγαπάει», γιατί έτσι μπορεί να χάσεις έναν υπέροχο άνθρωπο που σε αγαπάει! Παρατήρησε πώς εκφράζει τα συναισθήματά του, τι σου λέει, αλλά και τι σου δείχνει με τη συμπεριφορά του. Το «Σ’ αγαπώ» εκδηλώνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

10. Μπορείς να βασιστείς επάνω του

Αν του ζητήσεις να σε βοηθήσει θα έρθει. Αν τον χρειαστείς θα είναι δίπλα σου. Είναι άνθρωπος στον οποίο μπορείς να βασίζεσαι και στα καλά και στα άσχημα.

11. Κρατάει τις υποσχέσεις του

Είναι ο άνθρωπος που αν σου υποσχεθεί κάτι ξέρεις ότι ο λόγος του είναι σπαθί. Και δε σου λέει ψέματα, ούτε σου δίνει ψεύτικες υποσχέσεις.

12. Τον εμπιστεύεσαι

Είναι ειλικρινής, τίμιος, ανοιχτός και σου λέει την αλήθεια. Δε σου παίζει παιχνίδια για να σε κερδίσει και δε σου ψήνει το ψάρι στα χείλη για να σε δοκιμάσει.

13. Νιώθεις άνετα μαζί του

Όταν είσαι μαζί του νιώθεις άνετα, μπορείς και είσαι ο εαυτός σου χωρίς δηθενιές, χωρίς να το παίζεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι, χωρίς να προσποιείσαι.

14. Αρέσει στους φίλους σου

Οι φίλοι σου τον «εγκρίνουν». Τον συμπαθούν, θέλουν να βγαίνετε όλοι μαζί παρέα.

15. Σε αποδέχεται όπως είσαι και νιώθει περήφανος για σένα

Σε αποδέχεται με τα προτερήματα και τα ελαττώματά σου, του αρέσεις συνολικά σαν άτομο και δεν προσπαθεί να σου βάλει περιοριστικούς όρους τύπου «ναι μεν μου αρέσεις, αλλά θα πρέπει να αλλάξεις το Α ή το Β για να κάνουμε σχέση». Είναι περήφανος για σένα, σε καμαρώνει και νιώθει καλά να σε έχει στην παρέα με τους δικούς του φίλους.

16. Σου προσφέρει τη βοήθειά του όταν του το ζητήσεις

Είναι εκεί για σένα και δε βρίσκει δικαιολογίες για να σου το σκάσει και να μη σε βοηθήσει όταν του το ζητήσεις.

17. Θέλει να έχετε κανονική σχέση

Είναι ξεκάθαρος στο ότι είστε μαζί, ότι είστε ζευγάρι και ότι η σχέση σας είναι αποκλειστική, δηλαδή δε βγαίνει με άλλες και περιμένει ότι και εσύ δε βγαίνεις με άλλους. Σου μιλάει για το μέλλον και κάνει μαζί σου κοινά σχέδια.

Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε μία τέτοια σχέση, μην την αφήσεις! Δες αντικειμενικά την κατάσταση και αξιολόγησε τα σημάδια που σου δείχνει. Πολλές φορές οι άνθρωποι βάζουν εμπόδια στον εαυτό τους, δηλαδή περιμένουν ένα συγκεκριμένο πράγμα για να πειστούν ότι ο άλλος τους αγαπάει, ενώ ο άλλος τους δείχνει πολλές άλλες ενδείξεις, αλλά για κάποιον λόγο δεν κάνει αυτό το ένα πράγμα.

Σου εύχομαι αγάπη και ευτυχία!

Δρ. Λίζα


Ψάχνεις τη σχέση που σου αξίζει; Να βρεις τον άνθρωπό σου;

Στο βιβλίο Σχεσεις: Βρες τον άνθρωπο που ονειρεύεσαι δείχνω µε απλό τρόπο και συγκεκριµένα βήµατα πώς να ξεκινήσεις να γνωρίζεις ανθρώπους και να ξεκινήσεις να βγαίνεις ραντεβού, µέχρι να βρεις το κατάλληλο άτοµο.

Μην περιµένεις, κάνε το πρώτο βήµα για να βρεις τη σχέση που σου αξίζει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *