Δρ. Λίζα Βάρβογλη, ΜΑ, Ph.D., Associate Professor of Psychology, Harvard Medical School

Είμαι η Δρ. Λίζα Βάρβογλη, ΜΑ, Ph.D., Ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο του Harvard (Associate Professor of Psychology, Massachussets General Hospital). Είμαι εξειδικεύμενη στην κλινική και σχολική ψυχολογία καθώς και στη νευροψυχολογία. Έχω πάνω από 10.000 ώρες εμπειρία στην ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική με παιδιά, εφήβους, οικογένειες και ενήλικες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.

Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, μπορείτε να ξεκινήσετε από την άνεση του σπιτιού σας τις ψυχολογικές υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τον καταπληκτικό σας εαυτό και να ζήσετε την καλύτερη ζωή που σας αξίζει!

Στόχος της μεθόδου που χρησιμοποιώ είναι να υπάρχει ουσιαστική βελτίωση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε 6 συνεδρίες.  Πιστεύω στην προσωπική ανάπτυξη, την αυτοβελτίωση και στο ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να γιατρευτεί από τον συναισθηματικό πόνο και τις πληγές του και να πετύχει θετικές, μόνιμες αλλαγές στη ζωή του.

Μπορώ να βοηθήσω με εξειδικευμένα προγράμματα για κατηγορίες προβλημάτων όπως:

Αγάπη/Σχέσεις: Βελτίωσε τη σχέση σου, βρες σύντροφο, ξεπέρασε τον/την πρώην σου, μάθε τεχνικές για καλύτερο γάμο.

Αρνητικά συναισθήματα: Αντιμετώπισε άγχος, στρες, κατάθλιψη και εκείνα τα συναισθήματα που σας καταστρέφουν τη ζωή.

Δυσκολίες και Εμπειρίες από το Παρελθόν και Αυτοπεποίθηση: Διαχειρίσου το παρελθόν σου, πίστεψε στον εαυτό σου και χάραξε το δρόμο της προσωπικής σου ευτυχίας.
Φοιτητές: Άγχος, στρες, δυσκολίες προσαρμογής, μοναξιά και «όλα όσα χρειάζεται να ξέρει το παιδί σας για να πετύχει στη φοιτητική του ζωή», δηλαδή προσωπικές σχέσεις, σπουδές, η μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση.
Προγράμματα για Μαμάδες με Παιδιά 0-3, 3-6, 6-9, 9-12, 12-15, 15-18 Ετών:Σε έξι ατομικές συνεδρίες θα μάθεις όλα όσα χρειάζεται για να λύσεις τα προβλήματα της κάθε ηλικίας και να μεγαλώσεις το παιδί σου για να γίνει χαρούμενο, κοινωνικό, πετυχημένο, ευτυχισμένο.

Κλείστε τώρα συνεδρία

Τηλέφωνο: 210.68.96.875

10πμ-4μμ, Δευτέρα-Παρασκευή ώρα Ελλάδας

email: drlizav@mamaya.gr

Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο

Συνεδρίες 30' η 45' μέσω Skype, Viber ή τηλεφώνου.

Δευτέρα ή Πέμπτη 4μμ-9μμ ώρα Ελλάδας

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας πατήστε εδώ

Η συνεδρία των 30 λεπτών έχει τιμή 80€ και η συνεδρία των 45 λεπτών έχει τιμή 100€.

Οι συνεδρίες παρέχονται μέσω της mamaya.gr

Βιογραφικό

Έχω εργαστεί στο Children’s Hospital, το παιδιατρικό νοσοκομείο του Harvard, στο Boston City Hospital, το North Shore Hospital, και το Cutler Clinic στη Βοστώνη, καθώς και σε εξειδικευμένα ιδρύματα στην Ελλάδα. Επίσης έχω εργαστεί ως σχολική ψυχολόγος και ειδική σύμβουλος στα σχολεία του Brookline, Arlington, και Newton. Τα τελευταία 10 χρόνια διδάσκω διαχείριση του στρες και προαγωγή της υγείας στο ομώνυμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής τους Παν/μίου Αθηνών.

Χωρίς σχόλια